GERMUND TOETAS JUDOTURNIIRI

Laupäeval 29.11.2014 toimus Aitado karikaturniir. Turniir korraldati koostöös judoklubiga Kempo.

Seekord oli võistluse formaat tavalisest erinev. Võisteldi C ja D vanuseklassis võistkondlikult. Võistlusest võttis osa kuus judoklubi 66 võistlejaga.

Oma võistkonna olid kokku saanud Aitado, Audentes, Mikata, Toni judokool, Viru judo, Ookami ja Kempo. Kellel võistlejaid nappis sai neid “laenata” nendelt, kellel varud suuremad. Kellel pink pikem, pani kaks võistkonda välja.

Võistluspäev oli pingeline, kirgiküttev ja õhk oli täis elektrit ning oma oma maadlevale võistkonnakaaslasele elati kaasa nii häälekalt, et nii mõnigi meist ei saanud pärast muud kui ainult kähiseda. Seda individuaalse võistluse puhul eriti ei kohta.

Võistluspäeva lõppedes oli selge, et C klassi esikoha ja rändkarika jätab seekord koju Aitado meeskond. Teise koha saavutas Kempo ja kolmas oli Ookami meeskond. D klassis võttis võidu võistkond Aitado Kotkad. Teine võistkond oli koduklubi duubelvõistkond Aitado Lõvid. Kolmanda koha peale käis tihe andmine Toni judokooli ja Kempo vahel. Kuna punktid samad lahendati küsimus matil. Loositi üks paar ja pärast kuue sekundilist maadlust kuulus kolmas koht Toni Judokoolile.

Palju õnne võitjatele!

Kohtumiseni kevadel Pärnus, kus toimub järgmine turniir. Seal on kõigil klubidel võimalus karikaid enda kätte saada. Karikad on uhked ja väärt kohale tulemist. Ootame rohket osavõttu. Seniks saab karikaid imetleda Aitado dojos.

Germund pani võitjatele välja pähklid ja kuivatatud puuviljad.

Comments are closed.